Aangifte inkomstenbelasting

Om er zeker van te zijn dat u het maximale haalt uit uw aangifte inkomstenbelasting doet u er verstandig aan deze door een kundig iemand te laten invullen.

Wij van IJdo Financiële Dienstverlening verzorgen jaarlijks vele aangiften IB/Pvv voor ondernemers en particulieren. Soms eenmalig omdat de aangifte een jaar ingewikkeld is en de klant het niet zelf kan, maar eigenlijk zien we alleen maar terugkerende klanten die tevreden zijn met onze dienstverlening, het persoonlijke contact en onze betaalbare prijzen.

Tip: kijk of uw voorlopige aanslag juist is en voorkom nabetaling!

Naast alleen het verzorgen van de aangifte leggen wij ook een persoonlijk belastingdossier aan voor onze klanten. Hierdoor zijn wij, en u, altijd op de hoogte van uw fiscale positie. Zo kunnen wij u altijd snel en accuraat van fiscaal advies voorzien.

Bovendien verkleinen we de kans dat u iets vergeet in te leveren en bent u er zeker van dat u geen aftrekposten laat liggen!

Uw eigen klantportaal + checklists

U kunt ook zelf uw eigen dossier aanleggen indien u gebruik maakt van ons klantportaal. Met de handige checklists vergeet u bovendien niets!

Reeds aangemelde gebruikers kunnen hier inloggen.