Aangifte inkomstenbelasting als particulier

Aangifte inkomstenbelasting als particulier

Om er zeker van te zijn dat u het maximale haalt uit uw aangifte inkomstenbelasting als particulier in regio Maasland, doet u er verstandig aan deze door een professional te laten invullen. Wij van IJdo Financiële Dienstverlening in Maassluis, nabij Vlaardingen, verzorgen jaarlijks vele aangiften IB/Pvv voor ondernemers en particulieren. Soms is dit eenmalig, omdat de aangifte een jaar ingewikkeld is en de klant het niet zelf kan. Maar meestal zien we alleen maar terugkerende klanten die tevreden zijn met onze dienstverlening, het persoonlijke contact en onze betaalbare prijzen.

Aangifte inkomstenbelasting én een persoonlijk belastingdossier als particulier nabij Maasland

Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, kunt u bij ons nabij Maasland als particulier ook terecht voor een persoonlijk belastingdossier. Hierdoor zijn wij en bent uzelf altijd op de hoogte van uw fiscale positie. Zo kunnen wij u altijd snel en accuraat van fiscaal advies voorzien. Bovendien verkleinen we de kans dat u iets vergeet in te leveren en bent u er zeker van dat u geen aftrekposten laat liggen.

Uw eigen klantportaal + checklists

U kunt ook zelf uw eigen dossier aanleggen indien u gebruikmaakt van ons klantportaal. Met de handige checklists vergeet u bovendien niets! Reeds aangemelde gebruikers kunnen hier inloggen. Wilt u als particulier de aangifte inkomstenbelasting door ons administratiekantoor in Maassluis, nabij Maasland en Vlaardingen, laten regelen? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 010-5919549, stuur een e-mail naar info@ijdo.nl of vul ons contactformulier in.

Reeds aangemelde gebruikers kunnen hier inloggen.