Aangifte vennootschapsbelasting bij ons in Maassluis

Heeft u een bedrijf met als ondernemingsvorm Besloten Vennootschap, dan krijgt u te maken met de aangifte voor de vennootschapsbelasting. De BV wordt namelijk eens per jaar door de belastingdienst uitgenodigd om aangifte te doen voor de vennootschapsbelasting (VpB).

Ontvang hulp bij de aangifte voor de vennootschapsbelasting

U staat er bij het doen van de aangifte voor de vennootschapsbelasting niet alleen voor. Wij als administratiekantoor uit Maassluis stellen vele jaarrekeningen op en wij verzorgen ook de aangifte voor de vennootschapsbelasting. Niet alleen omdat onze klanten dat fijn vinden, maar ook omdat zij er dan zeker van zijn dat er niets vergeten wordt in de aangifte waardoor uw BV geld laat liggen. Want dat zou natuurlijk zonde zijn! Dit kunt u voorkomen door advies in te winnen bij IJdo Financiële Dienstverlening in de buurt in Maassluis. Zo haalt u alles uit uw onderneming.

Maar dat is nog niet alles!

Naast het opstellen van de jaarstukken en de aangifte VpB helpen we u ook graag bij het verwerken van de administratie. Ook kunt u ons inschakelen voor het opstellen van de jaarrekeningen. Informeer eens naar de mogelijkheden! Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@ijdo.nl of door te bellen naar 010-5919549. Wij helpen u graag verder.