Belastingadviseur Maassluis

  • Een administratiekantoor en belastingadviseur in Maassluis met ruime ervaring

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

Zoekt u een administratiekantoor en belastingadviseur in Maassluis of omgeving Maasland die veel kennis in huis heeft? U bent bij ons altijd welkom. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar als administratiekantoor is gevestigd in Maassluis. Sinds 2012 vindt u ons tevens in Oudewater. In zowel de omgeving Maassluis als Oudewater zijn wij actief als administratiekantoor en als belastingadviseur. Zo kunnen wij u een zeer compleet dienstenpakket aanbieden. Dit varieert van het invullen van verschillende belastingaangiftes tot het opstellen van jaarrapporten en zelfs het overnemen van uw gehele boekhouding. Zo kunt u zich focussen op het runnen van uw bedrijf

Bel ons: 010-5919549

Het administratiekantoor en de belastingadviseur voor de kleine ondernemer in Maassluis

Onze boekhouders en belastingconsulenten richten zich op het kleinbedrijf. ZZP’ers, eenmanszaken, vennootschappen onder firma (vof) en bv’s begeleiden wij op administratief en fiscaal gebied. Naast ondernemers helpen wij ook particulieren. Heeft u als particulier bijvoorbeeld hulp nodig met het invullen van uw aangifte voor de inkomstenbelasting? Wij helpen u graag verder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende soorten belastingaangiftes voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze manier profiteert u optimaal van de verschillende aftrekposten die er zijn. Dit kan u veel geld besparen. Dat is een goede reden om te kiezen voor ons als ervaren en klantgerichte belastingadviseur in Maassluis, in de buurt van Maasland.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij u helpen als belastingadviseur in Maassluis of wilt u graag gebruik maken van de diensten van ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten helpen u graag verder op verschillende gebieden. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? U bereikt ons via ons contactformulier, via info@ijdo.nl of door te bellen naar 010-5919549.

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.