Administratiekantoor Vlaardingen

  • Administratiekantoor in Maassluis, nabij Vlaardingen

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

Wij zijn een zeer veelzijdig administratiekantoor dat onder andere de administratie verzorgt voor verschillende bedrijven in de omgeving van Vlaardingen en Maasland. Onder onze brede klantenkring bevinden zich eenmanszaken, VOF’s, Bv’s, ZZP’ers en freelancers. Iedere ondernemer kan bij ons terecht voor allerlei diensten. IJdo Financiële Dienstverlening zorgt voor een overzichtelijke administratie voor ieder bedrijf in de regio’s Maassluis en Vlaardingen.

Bel ons: 010-5919549

De veelzijdige diensten van het administratiekantoor in de omgeving van Vlaardingen

Wij bieden een compleet pakket aan administratieve en financiële diensten. Wij zetten graag voor u op een rijtje waar u ons administratiekantoor in de omgeving van Vlaardingen voor kunt inschakelen op het gebied van administratie:

Zoals u ziet kunt u uitstekend bij ons terecht voor het doen van verschillende belastingaangiften. Hierbij vinden we het belangrijk dat de resultaten ervan zo gunstig mogelijk voor u zijn. Daarom bekijken we samen goed van welke aftrekposten u in uw situatie gebruik kunt maken.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u behoefte aan andere financiële of administratieve diensten van ons administratiekantoor in de buurt van Vlaardingen? Laat het ons weten! Wij staan graag voor u klaar. U bereikt ons via ons contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@ijdo.nl of door te bellen naar 010-5919549. Met IJdo Financiële Dienstverlening is de administratie van uw bedrijf in de omgeving van Vlaardingen altijd op orde.

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.