Uw administratiekantoor in Maasluis, Maasland en omstreken

Wij zijn een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar als administratiekantoor & belastingadviesbureau gevestigd in Maassluis. Sinds 2012 vindt u ons tevens in Oudewater.

Als boekhouder richten wij ons op het kleinbedrijf. ZZP-ers, eenmanszaken, vennootschappen onder firma (VoF) en BV’s begeleiden wij op administratief en fiscaal gebied. Naast ondernemers helpen wij ook veel particulieren.

We noemen het een ‘familiebedrijf’, voorheen twee bedrijven: Administratiekantoor IJdo en IJdo Financiële Dienstverlening. Tegenwoordig verlenen we onze administratieve- en fiscale diensten onder de naam IJdo Financiële Dienstverlening.

IJdo Financiële Dienstverlening

IJdo Financiële Dienstverlening bestaat sinds 2005. De eenmanszaak werd door mij, Henk IJdo, in juni van dat jaar opgericht. Hiervoor heb ik, na mijn afgeronde studie op de Erasmus Universiteit, 2 jaar voor een werkgever gewerkt. Omdat ik graag zelf verantwoordelijk ben en mijn eigen beslissingen neem, heb ik er voor gekozen om voor mijn zelf te beginnen. Het ondernemerschap zit immers in je bloed.

Administratiekantoor IJdo

Piet en Joke IJdo, beide geboren en getogen in Maassluis, begonnen 40 jaar geleden administratiekantoor IJdo te Maassluis. Van huis uit werkend met enkele klanten zijn ze uitgegroeid naar een administratiekantoor met vele klanten, personeel, mooi bedrijfspand en veel ervaring, maar genieten ze nu van hun pensioen.