Uw administratiekantoor in Maasluis, Maasland en omstreken

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar als administratiekantoor is gevestigd in Maassluis. Sinds 2012 vindt u ons tevens in Oudewater waar wij de werkzaamheden voortzetten van J.A. Bode van Financieel Begeleidings Instituut Bode B.V. (FBI Bode BV).

Als boekhouder richten wij ons op het kleinbedrijf. ZZP-ers, eenmanszaken, vennootschappen onder firma (VoF) en BV’s begeleiden wij op administratief en fiscaal gebied. Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

We noemen het een ‘familiebedrijf’, maar eigenlijk bestaan we uit twee bedrijven: Administratiekantoor IJdo en IJdo Financiële Dienstverlening. U als klant merkt hier overigens weinig van.

IJdo Financiële Dienstverlening

IJdo Financiële Dienstverlening bestaat sinds 2005. De eenmanszaak werd door mij, Henk IJdo, in juni van dat jaar opgericht. Hiervoor heb ik, na mijn afgeronde studie op de Erasmus Universiteit, 2 jaar voor een baas gewerkt. Omdat ik graag zelf verantwoordelijk ben en mijn eigen beslissingen neem, heb ik er voor gekozen om voor mijn zelf te beginnen. Sinds die tijd heb ik met succes mijn eigen klantenkring opgebouwd, naast dat van mijn ouders die u wellicht kent als administratiekantoor IJdo.

Sinds eind 2012 zet ik samen met mijn vrouw de werkzaamheden in Oudewater voort van FBI Bode BV, onze (schoon)vader die daar een eigen accountantskantoor had. Vanaf 2013 vormen ik en mijn vrouw, Petra IJdo-Bode, een man-vrouw firma met de naam IJdo Financiële Dienstverlening v.o.f.

Administratiekantoor IJdo

Piet en Joke IJdo, beide geboren en getogen in Maassluis, begonnen 35 jaar geleden administratiekantoor IJdo te Maassluis. Van huis uit werkend met enkele klanten zijn ze uitgegroeid naar een administratiekantoor met vele klanten, personeel, mooi bedrijfspand en veel ervaring.