Loonadministratiekantoor Maassluis en Maasland

Wij van IJdo Financiële Dienstverlening in Maassluis zijn een loonadministratiekantoor voor de regio. Werkgevers in Maassluis, Maasland, Vlaardingen etc. helpen wij bij het uitvoeren van de salarisadministratie. Werkgevers zijn verplicht om periodiek aangifte te doen voor de loonheffingen. Weet u niet goed hoe u dit aan moet pakken of waar u moet beginnen? Dan staan wij voor u klaar!

Gaat u personeel aannemen? Schakel de hulp in van ons loonadministratiekantoor nabij Maasland

Wanneer u personeel aanneemt, krijgt u ook te maken met de regelgeving hieromtrent. U dient zich eerst aan te melden bij de Belastingdienst. Vervolgens krijgt u een loonheffingennummer uitgereikt als ook een sectorcode. Daarnaast gaat u voor (on)bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst aan met uw werknemer. De regels kunt u vaak terugvinden in de bedrijfstak regelende collectieve arbeidsovereenkomsten, oftewel de cao’s. Als loonadministratiekantoor in de buurt van Maasland en Vlaardingen helpen we u op weg. We begeleiden u gedurende het hele proces en beantwoorden ook uw vragen aangaande overwerk, onkostenvergoedingen, woon-werk verkeer, lunches, kerstpakketten, verjaardagen en meer. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is voordat u personeel aanneemt.

Schakel onze hulp in

Wilt u professionele hulp bij het regelen van alle zaken rondom het aannemen van personeel? Of wilt u IJdo Financiële Dienstverlening in Maassluis inschakelen voor uitvoeren van de loonadministratie of aangifte inkomstenbelasting? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons loonadministratiekantoor nabij Maasland en Vlaardingen telefonisch via 010-5919549 of via info@ijdo.nl. Wij horen graag van u!