ZZP belasting aangifte

  • Hulp bij belastingaangifte als zzp’er in Maassluis

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

Als u als zzp’er een eigen bedrijf heeft, dan moet u ieder jaar belastingaangifte doen in bijvoorbeeld Maasland. Het gaat dan meestal om verschillende aangiften, waarvoor verschillende regels gelden, bijvoorbeeld als het gaat om aftrekposten. Door alle verschillende aangiften en de regels die daarbij gelden kan het invullen van de belastingaangifte als zzp’er in bijvoorbeeld Maasland best ingewikkeld zijn. Gelukkig kunt u als zzp’er de hulp inschakelen van een ervaren specialist voor uw belastingaangifte: IJdo Financiële Dienstverlening in Maassluis, nabij Vlaardingen.

Bel ons: 010-5919549

De diensten van een specialist voor zzp’ers die belasting aangifte moeten doen

Iedereen met een eigen bedrijf moet verschillende aangiften doen bij de Belastingdienst. Dat geldt zeker ook voor u als zzp’er. Wij zetten graag voor u op een rijtje met welke aangiften u te maken krijgt:

Wij verzorgen graag uw administratie en vullen dan ook direct de aangiftes in die voor u van toepassing zijn. Zo bent u er als zzp’er in Maasland zeker van dat de belastingaangifte correct worden ingevuld en dat u optimaal profiteert van heffingskortingen en aftrekposten. Dat scheelt u veel geld.

Laat ook uw financiële administratie door ons verzorgen!

U wilt als zzp’er in omgeving Maassluis, nabij Maasland en Vlaardingen, toch ook optimaal profiteren van regelingen die u geld schelen bij het doen van de belastingaangifte? Laat daarom ook uw aangifte voor de belasting door de specialist voor zzp’er verzorgen. Neem snel contact met ons op via 010-5919549. Liever e-mailen? Dat mag ook! Die kunt u sturen naar info@ijdo.nl.

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.