Salarisadministratiekantoor

  • Salarisadministratiekantoor in de buurt van Maasland

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

U wilt het salaris voor uw personeel natuurlijk op een goede manier verwerken en daarom is het een goed idee om de hulp in te schakelen van een gespecialiseerd salarisadministratiekantoor zoals IJdo Financiële Dienstverlening in Maassluis, nabij Maasland. Dan helpen wij u niet alleen met het afhandelen van de salarisadministratie, maar ook met het periodiek verzorgen van de aangifte voor de loonheffingen. Denkt u ook aan een salarisportaal voor werkgever en werknemer. Dit is een AVG proof koppeling tussen onze salarissoftware en uw online boekhoudpakket die automatische verwerking mogelijk maakt. Wel zo veilig en efficiënt.

Bel ons: 010-5919549

Alle diensten van ons veelzijdige salarisadministratiekantoor nabij Maasland

Behalve het afhandelen van uw salarisadministratie en het doen van de loonbelastingaangifte, helpen wij u als salarisadministratiekantoor nabij Maasland ook graag wanneer u van plan bent om zelf een onderneming op te zetten. Als u dan ook personeel in dienst neemt, moet u zich aanmelden bij de Belastingdienst en krijgt u te maken met salarisadministratie. Bij uw inschrijving krijgt u van de Belastingdienst een loonheffingennummer en een sectornummer. Onder andere de afspraken over het salaris van uw medewerkers legt u vast in een arbeidsovereenkomst, die ten grondslag ligt aan een CAO, als die er is voor uw sector. Ook staat hierin hoe overwerk wordt beloond en of er een vergoeding is voor woon-werkverkeer. In een arbeidsovereenkomst moeten ook extra’s als kerstpakketten en vrije dagen bij verjaardagen worden vastgelegd in de arbeidsovereenkomst. Met het aanmelden van uw bedrijf bij de Belastingdienst en het vastleggen van loonafspraken helpen wij u als boekhouder graag. Natuurlijk kunt u ook voor andere administratieve zaken bij ons salarisadministratiekantoor nabij Maasland en Vlaardingen terecht. Zo kunt u zich focussen op waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf.

Maak gebruik van onze veelzijdige dienstverlening

U leest het, voor veel verschillende zaken kunt u een beroep doen op ons als salarisadministratiekantoor in Maassluis, nabij Maasland en Vlaardingen. Kunnen wij u ook helpen? Neem dan contact met ons op via 010-5919549 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@ijdo.nl.

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.