Eenmanszaak belastingaangifte

  • Hulp bij de belastingaangifte van uw eenmanszaak nabij Maasland

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

Wanneer u een eenmanszaak heeft, kan het fijn zijn dat u bij het doen van uw belastingaangifte wat hulp krijgt van een specialist in de buurt van Maasland, Maassluis of Vlaardingen. Het kan namelijk best ingewikkeld zijn om de belastingaangifte in te vullen als u een eenmanszaak heeft in bijvoorbeeld Maasland. Want welke regels met betrekking tot bijvoorbeeld aftrekposten gelden er nu voor u? U heeft bijvoorbeeld in veel gevallen recht op zelfstandigenaftrek, eventuele startersaftrek, investeringsaftrek of MKB vrijstelling. Verder wordt de winst uit uw onderneming meegenomen in de aangifte. Wij helpen u graag om uw aangifte op de juiste manier in te vullen. Daarom is het handig om een specialist als IJdo Financiële Dienstverlening uit Maassluis in te schakelen.

Bel ons: 010-5919549

Als eenmanszaak heeft u te maken met meer dan één belastingaangifte in Maasland

Als u een eigen bedrijf heeft, dan kunt u niet zeggen dat u “de belastingaangifte” moet invullen. U heeft namelijk te maken met meerdere soorten belastingaangiften:

Voor elk van deze soorten belastingaangifte gelden er andere voorschriften en regels. Hierdoor kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer zit. In dat geval helpen onze specialisten u graag.

Vraag hulp aan onze experts

Wanneer u onze belastingadviseurs in Maassluis, nabij Maasland en Vlaardingen, vraagt u te helpen met het invullen van uw belastingaangifte voor uw eenmanszaak, kan u dat veel geld schelen. Wij weten namelijk precies op welke aftrekposten u recht heeft, zodat u nooit te veel belasting betaalt. Dat wilt u toch ook niet? Neem daarom contact met ons op via 010-5919549 of door een e-mail te sturen naar info@ijdo. nl.

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.