• Eenmanszaak belastingaangifte

Ijdo staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

Wanneer u een eenmanszaak heeft, dan is het vaak lastig om tijd te vinden voor dingen als de belastingaangifte. Ook kan het best ingewikkeld zijn om de belastingaangifte in te vullen als u een eenmanszaak heeft. Want welke regels met betrekking tot bijvoorbeeld aftrekposten gelden er nu voor u? U heeft bijvoorbeeld in veel gevallen recht op zelfstandigenaftrek, eventuele startersaftrek, investeringsaftrek of MKB vrijstelling Verder wordt de winst uit uw onderneming meegenomen in de aangifte. Wij helpen u graag om uw aangifteop de juiste manier in te vullen. Daarom is het handig om een specialist als IJdo Financiële Dienstverlening in te schakelen.

Bel ons: 010-5919549

Als eenmanszaak heeft u te maken met meer dan één belastingaangifte

Als u een eigen bedrijf heeft, dan kunt u niet zeggen dat u “de belastingaangifte” moet invullen. U heeft namelijk te maken met meerdere soorten belastingaangiften:

Voor elk van deze soorten belastingaangifte gelden er andere voorschriften en regels. Hierdoor kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer zit. In dat geval helpen onze specialisten u graag.

Vraag hulp aan onze experts

Wanneer u onze belastingadviseurs vraagt u te helpen met het invullen van uw belastingaangifte, kan u dat veel geld schelen. Wij weten namelijk precies op welke aftrekposten u recht heeft, zodat u nooit te veel belasting betaalt. Dat wilt u toch ook niet? Neem daarom contact met ons op via 010-5919549 of door een e-mail te sturen naar info@ijdo.nl.

Ijdo staat voor:

Een all-round pakket aan diensten

Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

begeleiding op administratief en fiscaal gebied.