Administratie ZZP

  • Hulp bij administratie voor zzp bij ons nabij Maasland

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.

De administratie is voor ondernemers die een bedrijf met als bedrijfsvorm zzp hebben net wat anders dan voor andere ondernemers in Maasland en omgeving. Zo heeft u bijvoorbeeld niet te maken met loonkosten en aanverwante zaken als loonbelasting, maar wel met regelingen die net wat anders zijn dan voor andere ondernemers. IJdo Financiële Dienstverlening helpt u graag met het opzetten en bijhouden van de administratie en doet dit inmiddels al voor vele ondernemers in de regio’s Maassluis, Oudewater, Vlaardingen en Maasland.

Bel ons: 010-5919549

Waar moet u rekening mee houden bij het opstellen van de administratie als u een zzp bedrijf heeft in omgeving Maasland?

Als zzp’er aan de slag gaan, wordt steeds populairder. Inmiddels zijn er al meer dan 1,5 miljoen zzp-bedrijven ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wilt u ook een eigen onderneming starten? Denk er dan aan dat uw administratie op bepaalde vlakken net wat anders is dan voor andere ondernemers in bijvoorbeeld Maasland. Zo is een goede financiële administratie extra belangrijk, omdat u dit allemaal zelf moet doen en daar geen boekhouder voor in dienst heeft. Hierdoor kunt u sneller het overzicht verliezen. Daarom is het een goed idee om de administratie van uw zzp-onderneming aan ons bedrijf nabij Maasland uit te besteden.

Kies voor een veelzijdig administratiekantoor

Wij houden ons al jarenlang bezig met het doen van de administratie voor verschillende ondernemers (zzp’ers) in de omgeving van Maassluis, Vlaardingen en Maasland. Uiteraard staat een secure aanpak hierbij centraal. Verder kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van administratie. Van belastingaangiften tot het opstellen van jaarrekeningen, wij verzorgen alles voor u op een goede manier. Wilt u ook van onze diensten gebruikmaken? Bel dan naar 010-5919549. Ook kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@ijdo.nl.

IJdo FD staat voor:

✔ Een all-round pakket aan diensten

✔ Naast ondernemers helpen wij ook particulieren.

✔ begeleiding op administratief en fiscaal gebied.